Her şeyin başı sağlık

Her şeyin başı sağlık
ÖZDEBİR Özel Eğitim Öğretim Derneği ve Sistem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay, koronavirüs sürecinde ilgili bilgilendirmede bulundu. 

ÖZDEBİR Özel Eğitim Öğretim Derneği ve Sistem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay, koronavirüs sürecinde ilgili bilgilendirmede bulundu.  Atalay yaptığı açıklamada şunları söyledi:

TATİL ÖNE ALINDI

Koronavirüsün Türkiye’de de görülmeye başlamasıyla birlikte bakanlıklar ciddi önlemler aldılar.

Salgın hastalığa karşı nelerin yapılması gerektiği konusunda birçok kanaldan önemli bilgilere ulaştık. Her yaştaki insanımız yapılması gerekenleri, alınması gereken önlemleri biliyor.

Çocuklarımızın okullarının kapanmasıyla birlikte sağlıkları önemli oranda koruma altına alınmış durumda. Ancak haklı olarak bu yıl sınavlara katılacak olan 8 ve 12. sınıf öğrencilerinde ister istemez bir tedirginlik oluştu. Derslerimizden geri kalır mıyız, konularımız yetişmeden sınavlara katılırsak ne yaparız gibi endişeler var. Öncelikle şu kadarını belirteyim ki hiçbir öğrencinin paniğe kapılmasına gerek yok. Tatili 15 gün değil de bir hafta hatta 5 eğitim günü gibi düşünsünler. Nisan ayında yapılacak tatil öne alındı. Bu tatil yapılmayacak. Yine Milli Eğitim Bakanlığı televizyonlardan konuların anlatımı konusunda ciddi bir çalışma yürütüyor.

HER ŞEYİN BAŞI SAĞLIK

Bizler özel okullar olarak konuları online eğitimle kaldığımız yerden anlatarak çocuklarımıza evlerinde dinletiyoruz. Gerekirse hafta sonları da dersler koyarak bu eksiği kesinlikle fazlasıyla tamamlatacağız.

Öğrencilerimizden ve velilerimizden eğitimciler olarak isteğimiz, çocuklarımız bu süreyi evlerinde ve kalabalık ortamlardan uzak geçirsinler. Bol bol kitap okusunlar. Kaçak kursların eğitim yaptıkları konusunda duyumlar alıyoruz. Kesinlikle bu ortamlara çocuklarını göndermesinler. Her şeyin başı sağlık. Yeter ki süreci doğru değerlendirelim.”  Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.