Herkes kazanıyor

Herkes kazanıyor
4 haftada 7 puan toplayarak, haftalar sonra küme hattından çıkma fırsatı yakalayan Atiker Konyaspor, direkt rakiplerinden Gençlerbirliği’nin maç kazanmasıyla bunu başaramadı. Yeşil-beyazlıların diğer rakipleri de, bu süreçte ciddi puanlar toplayarak kümed

Atiker Konyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın’ın göreve gelmesiyle birlikte çıkışa geçti. Yeşil-beyazlılar 6 hafta aradan sonra küme hattından çıkma fırsatı yakalarken, direkt rakiplerinden Gençlerbirliği’nin Galatasaray’ı mağlup etmesiyle yerinde kaldı. Bahse konu 4 haftalık süreçte rakiplerden sadece Gençlerbirliği değil, Osmanlıspor, Alanyaspor ve Antalyaspor da ciddi puanlar topladı.

KONYA KAZANIYOR, HERKES KAZANIYOR

Ligde kalma yolunda telafisiz maçlara çıkan Atiker Konyaspor, maç kazanarak umutlansa da, rakiplerinin puan kazanması küme hattının üzerine çıkmayı engelledi. Yeşil-beyazlılar bahse konu süreçte 7 puan toplarken, rakiplerinden Gençlerbirliği 4, Osmanlıspor ve Alanyaspor 7, Antalyaspor ise 9 puan almayı başardı.

3 TAKIM DÜŞÜŞTE

Sezonun son haftalarına gelinmesiyle ateş hattındaki takımlar tempolu maçlar çıkararak ummadık karşılaşmalardan puan çıkarırken, üst sıradaki takımlarda da düşüş başladı. En çok puan kaybeden ekipler 10. sıranın altına yerleşirken, her geçen hafta ateş hattına doğru ilerliyor. Son 4 haftalık süreçte Akhisarspor 1, Bursaspor ve Yeni Malatyaspor ise 3 puan toplayarak hızla ateş hattına doğru inmeye başladı.

KARABÜKSPOR DÜŞMEYİ GARANTİLEDİ

Ligden düşmesi kesin gözüyle bakılan Kardemir Karabükspor, Gençlerbirliği’nin puanını 30’a yükseltmesiyle matematiksel olarak düşmeyi garantiledi. Konyalı teknik direktör Ünal Karaman’ın çalıştırdığı Karadeniz temsilcisi, gelecek sezon kadrosunu bozmayarak yeniden Süper Lig’e yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.