Heyecan başlıyor

Heyecan başlıyor
Konyaspor, Süper Lig’in ikinci devresindeki ilk hafta maçında yarın Trabzonspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşılaştığı ve 1 galibiyet 1 beraberlik aldığı rakibini evinde oynayacağı lig maçında mağlup etmek istiy

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 18. haftasında Trabzonspor’u konuk edecek. Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda da Trabzon ekibiyle eşleşen ve son 1 ayda 3. kez bordo-mavililere rakip olacak Konyaspor, bir kez daha kazanmak istiyor. Konyaspor, 1 aylık süreçte Trabzonspor ile oynadığı 2 maçtan 1 galibiyet 1 beraberlik elde etmişti.

DÜDÜK KALKAVAN’DA

Konyaspor’un Trabzonspor ile oynayacağı Süper Lig karşılaşmasını İstanbul bölgesi hakemlerinden Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcıları Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar oldu. Maçın dördüncü hakemi ise Suat Arslanboğa olarak belirlendi.

KUPADA SAF DIŞI

Ziraat Türkiye Kupası’nda da Trabzonspor ile eşleşen Konyaspor, yarın oynanacak maçla birlikte rakibiyle son 1 ayda 3 kez karşı karşıya gelecek. Konyaspor bu süreçte 1 galibiyet 1 beraberlik alırken rakibini kupada saf dışına iterek çeyrek finale yükseldi.

KONYA’DA 3, TRABZON’DA 3 EKSİK

Zorlu karşılaşma öncesinde her iki takımda da 3’er eksik bulunuyor. Konyaspor’da sakatlığı bulunan Abdou Razack Traore, Jens Jonsson’un yanı sıra sarı kart cezalısı Mehdi Bourabia bu maçta forma giyemeyecek. Konuk Trabzon’da ise son antrenmanda ayağına darbe alan Kolombiyalı futbolcu Castillo sakatlandı. Öte yandan sakat Mustafa Akbaş ile milli takım kampında yer alan genç oyuncu Arda Akbulut da Konyaspor’a karşı forma giyemeyecek.

VEDAT’IN DURUMU MAÇ GÜNÜNDE BELLİ OLACAK

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Trabzonspor maçında sakatlanan Konyasporlu Vedat Bora’nın yarın oynanacak maçta forma giyip giymeyeceği maç gününde belli olacak. Sakatlığının ardından MR’ı çekilen oyuncunun ayağında kırık olmadığı ve doku incinmesi olduğu ifade edilmişti.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.