Heyecan sürüyor

Heyecan sürüyor
TBF Uluslararası U16 Turnuvası’nda dördüncü güne girilirken, heyecan artarak devam ediyor

Seda Erciş'in haberi

TBF Uluslararası U16 Turnuvası’nda dördüncü güne girilirken, heyecan artarak devam ediyor. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun her yıl gerçekleştirdiği Avrupa’nın en önemli organizasyonlarından biri olarak görülen turnuva bu yıl Konya’da oynanıyor. Geride kalan maçların ardından Türkiye U16 takımının büyük üstünlüğü göze çarpıyor. 2001 jenerasyonunun gelecek vaat eden basketbolcuları bulunması yönetim, teknik heyet ve sporseverleri sevindiriyor. Turnuvada birbirinden başarılı maçlar çıkaran ay-yıldızlılar, namağlup şampiyon olmak amacında.

ZORLU GÜN

100. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda millilerin bugünkü rakibi Litvanya ve Letonya. Türkiye U16 ile birlikte turnuvada favori olarak gösterilen Litvanya, bugün Türkiye U15 takımı ile karşı karşıya gelecek. U16 takımı ise günü son maçında Letonya ile oynayacak. Konyalı Basketbol severlerin ücretsiz olarak izleyebileceği turnuvada taraftar desteği bekleniyor.

1. GÜN SONUÇLARI

Letonya          -           Arjantin: 65-77

Litvanya         -           Ukrayna: 88-40

Türkiye U15   -           Gürcistan: 95-100

Türkiye U16   -           Bulgaristan:119-62

2. GÜN SONUÇLARI

Arjantin          -           Litvanya: 57-83

Gürcistan        -           Letonya: 61-65

Bulgaristan     -           Türkiye U15: 75-83

Ukrayna          -           Türkiye U16: 56-117

3. GÜN SONUÇLARI

Letonya          -           Bulgaristan: 89-57

Litvanya         -           Gürcistan: 102-70

Ukrayna          -           Arjantin: 53-69

Türkiye U16   -           Türkiye U15: 106-66

TBF U16 TURNUVASINDA BUGÜN:

12.00   Bulgaristan     -           Ukrayna

14.15   Gürcistan        -           Arjantin

16.30   Türkiye U15   -           Litvanya

18.45   Letonya          -           Türkiye U16

 

konya’da-heyecan-suruyor-(4).jpg

UFUK SARICA’DAN DESTEK

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Başantrenörü Ufuk Sarıca, eşiyle Konya’ya gelerek TBF Uluslararası U16 Turnuvası’nı takip etti. TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan, milli takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, yönetim kurulu üyesi Alper Arıkoğlu, eski basketbol hakemi Recep Ankaralı ile basketbol menajerleri Yaşar Berber maçları takip eden isimler arasındaydı. Dün turnuvayı takip eden Ufuk Sarıca, U15 ve U16 takımlarına başarılar diledi.

ufuk-sarica’dan-destek--(1).jpg

KUŞCU YAKIN TAKİPTE

TBF Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası’nda heyecan devam ederken, Türkiye Basketbol Federasyonu Konya İl Temsilcisi Hakan Kuşcu da maçları yakından takip ediyor. Yoğun geçen turnuvayı ailesiyle birlikte izleyen Hakan Kuşcu, özellikle milli takımın bu jenerasyonunun oldukça yetenekli olduğunu söyledi. Konya olarak ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Kuşcu, “Üst seviyede bir organizasyonu Konya’da gerçekleştiriyoruz. Şehir olarak bu tür organizasyonlarda tecrübeliyiz. Bu turnuvanın burada gerçekleşmesine emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Maçlara da bütün Konyalı sporseverleri bekliyoruz” dedi.

kuscu-yakin-takipte.jpg

KAÇIRMIYORLAR

TBF Uluslararası U16 Turnuvası’nı Konyalı antrenör ve basketbolcu Ömer Pamuk ile eski futbol hakemi aynı zamanda aktif olarak büyükler liginde basketbol oynayan Oktay Demiray da yakından takip ediyor. Turnuvadaki maçları kaçırmayan ikili, genç yetenekleri izleyerek değerlendirmelerde bulunuyorlar.

kacirmiyorlar.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.