Hido Cup Eskişehir 2016 ESOGÜ'deki All-Star Günü ile sona erdi

Hido Cup Eskişehir 2016 ESOGÜ'deki All-Star Günü ile sona erdi
Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları Eskişehir tarafından ESOGÜ'de düzenlenen “Hido Cup Eskişehir 2016” basketbol turnuvası, ödüllerin sahiplerini bulduğu All-Star Günü ile sona erdi

ESKİŞEHİR (AA) - Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları Eskişehir tarafından 01-04 Şubat 2016 tarihleri arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Prof. Dr. Erdoğan Fıratlı Spor Salonu ve Eskişehir Gelişim Koleji Spor Salonu’nda düzenlenen “Hido Cup Eskişehir 2016” basketbol turnuvası, ödüllerin sahiplerini bulduğu All-Star Günü ile sona erdi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, turnuvaya Eskişehir, İstanbul, Ankara, Diyarbakır ve Osmaniye’den gelen 20 takımın, 5 farklı kategoride toplam 300 sporcu ile mücadele ettiği bildirildi. Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay ve ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen de All-Star Günü’ne katılarak genç sporculara ödüllerini verdi.

ESOGÜ Prof. Dr. Erdoğan Fıratlı Spor Salonu’nda düzenlenen All-Star Günü’ne telefonla bağlanan Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Hidayet Türkoğlu yoğun iş temposundan dolayı törene katılamadığını belirterek tüm sporcuları tebrik etti.

Hidayet Türkoğlu Basketbol ve Spor Okulları Franchising Müdürü Erem Orcay ise turnuvayı önümüzdeki sene de Eskişehir’de yapmayı çok istediklerini ifade ederek ilgi ve destekleri için tüm Eskişehir halkına teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.