Hilmi Kulluk'tan Konyaspor için destek çağrısı

Hilmi Kulluk'tan Konyaspor için destek çağrısı
Konyaspor başkanlığına seçilen Hilmi Kulluk, gerçekleştirilen genel kurul sonrasında yaptığı açıklamada kulüp için Konya'dan destek istedi.

KONYASPOR’UN BORCU 159 MİLYON LİRA

Yeniden Konyaspor başkanlığına seçilen Hilmi Kulluk, Konyaspor Kulübünün net borcunun 159 milyon TL olduğunu ve bu borcun ödenmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Kulluk yaptığı konuşmada, “Transfer limitimiz 83 milyon lira civarındaydı. Federasyon belirliyor, bu sene 79 milyon lira verdiler ama yüzde 10’a kadar aşabiliyoruz. Ödediğimiz stopajlar da arttı. Yeni mukavelede yüzde 20 ödüyoruz. Bizim yönetim olarak 17 milyon lira alacağımız var. İki yılda 1 milyonun üstünde para çıktı benden ama artık bıçak kemiğe dayandı” dedi.

BÜYÜKLERİMİZİ DESTEK OLAMAYA ÇAĞIRIYORUM

Hilmi Kulluk, Konyaspor’un borçlarının ödenmesi için sadece belediyenin¸ bakanlığın yeterli olamadığını dile getirerek, şehrin büyüklerine ve iş adamlarına destek olma çağrısında bulundu. Kulluk, “Bu takım Hilmi Kulluk’un değil, Konya’nın takımı. Sanayicilerimizi, ağabeylerimizi, büyüklerimizi Konyaspor’a destek olmaya çağırıyorum. Gelin reklam yapalım loca satalım, bir şeyler yapalım. Yeşil beyazı kiraya verdik Uğur İbrahim Altay’ın izni ile. Konya’dan tek istediğim hep beraber gelin birleşelim en yükseğe çıkalım. Yardım kampanyası hazırlanıyor. Her zaman Konyaspor, yönetim, resmi kurum, belediye, bakanlık, onlar zaten gerekeni yapıyor hatta fazlasını yapıyor ama herkes elini taşın altına koysun, storedan alışveriş yapın. Bize destek verin biz de sizi mahcup etmeyelim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.