Hilmi Kulluk’tan yönetime neşter

Hilmi Kulluk’tan yönetime neşter
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, 12 Haziran'da yönetimi büyük oranda değiştirecek. Uyumlu bir yönetim isteyen Kulluk, siyasilerle de görüşmeler yaparken, ekonomik anlamda sürdürülebilir bir Konyaspor modeli üzerinde çalışıyor

Geçen yıl olağanüstü genel kurulda üç listenin yarıştığı seçimle göreve gelen Hilmi Kulluk, güçlü bir yönetim oluşturmak için harekete geçti. Kulluk, tüzük tadilatı için yetki isteyeceği genel kurulda aktif olmayan ve anlaşamadığı yöneticilere neşter vuracak. Önemli isimlerle yolların ayrılacağı kongrede sürpriz isimler de kadroya girecek.

GEÇİŞ YILI

Kulluk, bu yılın kulübün geleceğini masaya yatırdığı, yönünü belirlediği bir yıl olarak görürken, daha rahat hareket edebileceği isimlerle yola devam etme kararı aldı. Futbol takımını Aykut Kocaman’la geleceğe hazırlamayı planlayan Kulluk, yönetimde de anlaşabileceği isimlerle yola devam edecek.

BÜYÜK ORANDA DEĞİŞECEK

Kulluk’un yönetimde değişecek isimler üzerinde uzun süreden beri çalıştığı öğrenilirken, yeni yönetim sürprizlere de sahne olacak. Eski yönetimden beklenmeyen isimlerin de ayrılabileceği konuşulurken, Kulluk listede olmayacak isimlerle birebir görüşüyor. Haziranın ilk haftasında Kulluk’un listesinin kesinleşmesi beklenirken, ikinci bir adayın da olmayacağı görüşü ağırlıkta.

KONYASPOR’A DESTEK

500’ün üzerinde üye ile genel kurula giden Konyaspor’da 12 Haziran’da kongrenin yapılabilmesi için üyelerin 3’te 2’sinin hazır bulunması gerekiyor. Hilmi Kulluk yeni yönetim listesini oluştururken, diğer taraftan da şehri yönetenler ve siyasilerle görüşmeler yapıyor. Yerel yöneticiler ve bakanlık düzeyinde siyasilerle görüşen Kulluk, Konyaspor’a kalıcı gelirlerin oluşturulabilmesi için işbirliği istedi. Yöneticilerden Konyaspor için söz alan Kulluk, maddi anlamda zorluk yaşamayacak bir Konyaspor modeli üzerinde çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.