HİLMİ KULLUK’UN LİSTESİ ŞEKİLLENİYOR

HİLMİ KULLUK’UN LİSTESİ ŞEKİLLENİYOR
Atiker Konyaspor’da başkan adaylarından Hilmi Kulluk’un yönetim kurulu listesi de belli olmaya başladı. Hilmi Kulluk ve Selçuk Aksoy’un öncülüğünü yaptığı grupta spor camiasının yakından tanıdığı isimlerden Abbas Kılınç ve Okay Tınkır da yer alıyor.

Atiker Konyaspor'da tüm gözler 8 Haziran'da yapılacak olan olağanüstü genel kurula çevrildi. Şu ana kadar üç ayrı grup yönetime talip olurken listeler de şekillenmeye devam ediyor.

Konyaspor'u yönetmeye talip olan isimlerden Hilmi Kulluk da listesini belirlemeye başladı. Konya'yı kapsayan, spor camiasını kucaklayacak bir liste için hazırlıklarını sürdüren Kulluk ve ekibi çalışmalarına hız verdi. Hilmi Kulluk ve Selçuk Aksoy’un öncülüğünü yaptığı grupta spor camiasının yakından tanıdığı isimlerden Abbas Kılınç ve Okay Tınkır da yer alıyor. Hafta sonuna kadar yönetim listesine son şeklinin verileceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor. Listede sürpriz ve çok konuşulacak isimlerin de yer alacağı ifade edilmekte. 

Öte yandan Konyaspor'un eski başkanlarından Ahmet Şan da Kulluk ve Aksoy ile yönetim kurma çalışmaları noktasında uzun görüşmeler yapmış ancak Şan'ın yönetimde yer almaması yönünde karar alınmıştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum