“Hintli Muhabir”, “Bankamatik Faresi” yeniden tutuklandı

“Hintli Muhabir”, “Bankamatik Faresi” yeniden tutuklandı
Sosyal medyada “Hintli Muhabir”, “Bankamatik Faresi” olarak tanınan Arif Kocabıyık isimli şahıs yeniden tutuklandı

Cumhurbaşkanına hakaret eden, sosyal medyada “Hintli Muhabir”, “Bankamatik Faresi” olarak tanınan Arif Kocabıyık isimli şahıs kez daha tutuklandı.

10 GÜN SONRA SERVEST BIRAKILMIŞTI

7 Mayıs'ta Antalya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 'Cumhurbaşkanına Hakaret'ten tutuklanan YouTuber Arif Kocabıyık 10 gün sonra tehliye edildi.

AĞZINDA SİGARAYLA "NEREDE KALMIŞTIK?" PAYLAŞIMI

Sosyal medya hesabından ağzında sigara ile "nerede kalmıştık" paylaşımı yapan Kocabıyık, tekrar gözaltına alındı.

Hakkındak 2 dosya da gözltına alınarak savcılığın talimatı ile gözaltına alınan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TEPKİ YAĞDI

Arif Kocabıyık isimli şahsın ağzında sigarayla yaptığı payklaşıma vatandaişlardan tepki geldi. "Aklınca devlete meydan okuyan, saygısız, hadsize nerede kaldığını Savcılık ve Yargı hatırlatmış" yorumları yapıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum