Hiper Reklam dezenfektan standında öncü oldu

Hiper Reklam dezenfektan standında öncü oldu
Salgın sürecinde sağlık açısından uzmanların en önemli tavsiyesi el hijyeni oldu. El hijyeni noktasında ise dezenfektanlar büyük önem taşıyor.

Salgın sürecinde sağlık açısından uzmanların en önemli tavsiyesi el hijyeni oldu. El hijyeni noktasında ise dezenfektanlar büyük önem taşıyor. Süreçte ise firmalar kapı girişlerine dezenfektan standı kurarak süreci hassas bir şekilde yönetti. Konya’da faaliyet gösteren Hiper Reklam da, geliştirdiği kurumsal dezenfektan stantları ile birçok firmaya çözüm ortağı oldu. 15 yıldır sektörde faaliyet gösteren Hiper Reklam, ayaklı dezenfektan standında Konya’nın hatta Türkiye’nin en çok tercih edilen firması oldu.

Hiper Reklam Genel Müdürü Huzeyfe Ceylan, dezenfektan standı üretiminde aylık 6 bin adetle rekor kırdıklarını dile getirdi. Ceylan, “15 yıldır reklam sektöründe hizmet veriyoruz. Atiker 3. Sanayi Sitesi’ndeki işletmemiz ve profesyonel ekibimiz ile çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle dezenfektan standı üretiminde seri üretime geçtik. Ürün çeşidimiz geniş. Pedallı, el başmalı, duvar uygulamalı gibi farklı çeşitlerimiz var. Firmalara kurumsal baskılı olarak teslim ediyoruz. Çok iyi geri dönüşler alıyoruz. Bir aylık teslimatımız 6 bini geçti” dedi. Ceylan, fiyatların 225 TL’den başlayıp, özelliği ve uygulamasına göre değiştiğini, aynı gün teslimat yaptıklarını dile getirdi.

Ceylan, dijital baskı, tabela, etiket olmak üzere birçok ürün gamı ile farklı sektörlere çözüm ortağı olduklarını sözlerine ekledi.

whatsapp-image-2020-06-01-at-15-00-23.jpeg

whatsapp-image-2020-06-01-at-15-00-22-1.jpeg

whatsapp-image-2020-06-01-at-15-00-22.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.