Hırsızlık zanlıları güvenlik kamerasına yakalandı

Hırsızlık zanlıları güvenlik kamerasına yakalandı
ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de, bir kuru yemiş dükkanına giren hırsızlık zanlılarını, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ele verdi.Alınan...

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de, bir kuru yemiş dükkanına giren hırsızlık zanlılarını, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ele verdi.

Alınan bilgiye göre, dün gece Troya Caddesi'nde bulunan kuru yemiş dükkanı önüne gelen iki şüpheli, çevreyi kontrol ettikten sonra kapı camını kırıp içeriye girdi. Daha sonra kasaya yönelen hırsızlar burada bulunan paraları aldı.

Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olay esnasında alarmın çalmasıyla panik yapan iki hırsız hızla olay yerinden kaçtı.

Alarm şirketinin çağrısının ardından iş yerine gelen Saniye Atan, dükkanın giriş kapısının camının kırık ve açık olduğunu görünce durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, kameraların kaydını izleyip şüphelileri yakaladı.

Şüphelilerin son 3 günde iki ayrı hırsızlık olayına daha karıştığı belirlendi.

İş yeri sahibi Sahiye Atan, "Kasadaki yaklaşık 200 lira parayı çalmışlar. Giderken de yollara döke döke gitmişler. Onu da becerememişler. İçeriye mermer taşla kapının camlarını kırarak girmişler" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.