İyilik ödülleri sahiplerini buldu

İyilik ödülleri sahiplerini buldu
2021 yılında ‘’iyilik sanattır’’ ilkesi doğrultusunda faaliyetlerine başlayan Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği, 2022yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarında büyük başarılara imza attı.

2021 yılında ‘’iyilik sanattır’’ ilkesi doğrultusunda faaliyetlerine başlayan Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği, çalışmalarda görev alan gönüllü ve destekçileri ile bir araya gelen dernek yetkilileri ve gönüllüleri, gelecekte planlamaları yapılan konularda istişarelerde bulundu. Hızır Derneği kurucu başkanı Dr. Mehmet Birekul, “İyiliğin yeryüzüne yayılması ve özellikle geleceğimizin teminatı olan beşeri sermayemizin en iyi şekilde yetişmesi konusunda üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmanın gayreti içerisinde olacağız, herkese teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı 2022 yılında Hızır Derneği yardım faaliyetlerinde görev alan gönüllü ve destekçilerine Hızır Derneği 2022 İyilik Ödülleri plaket töreni ile sona erdi.

hizir-2022-iyilik-odullu-1.jpghizir-2022-iyilik-odullu-2.jpg

Toplantı 2022 yılında Hızır Derneği yardım faaliyetlerinde görev alan gönüllü ve destekçilerineHızır Derneği 2022 İyilik Ödülleri plaket töreni ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.