HKMO Konya Şubesi Yeni Binasına Kavuştu

HKMO Konya Şubesi Yeni Binasına Kavuştu
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Konya Şubesi yeni hizmet binasına kavuştu. Yeni hizmet binasının tapusunu HKMO Konya Şube Başkanı Süleyman Erden Şireci, Konya Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürü Mustafa Akkul’dan aldı.

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) Konya Şubesi yeni hizmet binasına kavuştu. Yeni hizmet binasının tapusunu HKMO Konya Şube Başkanı Süleyman Erden Şireci, Konya Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürü Mustafa Akkul’dan aldı. Yeni hizmet binası hakkında açıklamalarda bulunan HKMO Konya Şube Başkanı Süleyman Erden Şireci, “Harita mühendisliği, yeryüzünün tamamının veya bir parçasının çeşitli tekniklerle metrik anlamda ölçülmesi ve elde edilen mekansal verilerin bilgisayar ortamında değerlendirilerek harita ve planlar şeklinde ifade ve tasvir edilmesi; ayrıca konuma bağlı her türlü ölçüm, hesaplama, analiz ve görselleştirme çalışmaları ile ilgilenen mühendislik dalıdır. Harita Mühendisliği, teknolojik gelişmelere açık, çağdaş teknolojiyi en iyi uygulayan mühendislik dallarından biridir. HKMO Konya Şubesi olarak kurulduğumuz günden bu yana mesleğimizi geliştirmek ve meslektaşlarımızın da kendilerinin geliştirmesine katkıda bulunuyoruz. Konya’da 880 civarında Harita Mühendisi şehrimizin gelişimine katkıda bulunuyor. Mesleğimize ve meslektaşlarımıza daha iyi hizmet vermek adına girişimlerimiz sonucunda odamıza yeni hizmet binası kazandırdık. İnşallah kısa süre içerisinde hizmet binamızda üyelerimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacağız. Yeni hizmet binamızın alınmasında verdiği desteklerden ötürü Genel Başkanımız Ali İpek ve Genel Merkez yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Yeni hizmet binamız tüm meslektaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

hkmo-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.