Hocacihan'da aşırı sürat kazayı da beraberinde getirdi

Hocacihan'da aşırı sürat kazayı da beraberinde getirdi
Yaz döneminde sürücülerin gaz pedallarına daha fazla yüklenmesi ve tedbirsizlik, kazaları da beraberinde getiriyor. Konya şehir merkezinde gün içerisinde onlarca kaza oluyor. İşte onlardan biri...

Yaz döneminde sürücülerin gaz pedallarına daha fazla yüklenmesi ve tedbirsizlik, kazaları da beraberinde getiriyor. Konya şehir merkezinde gün içerisinde onlarca kaza oluyor. 

Aşırı sürat, kurallara uymamak ve dikkatsizlik nedeniyle oluşan kazalar maddi hasara, yaralanmalara hatta ölümlere yol açarken kazaların özellikle yaz dönemlerinde artış kaydettiği açıklanıyor. 

Hocacihan Mahallesinde de üzücü bir kaza meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre dönel kavşağa aşırı süratli girilmesi nedeniyle meydana gelen kazada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu lüks araç yan yattı. Bir tekeri de kopan araçta meydana gelen sızıntı nedeniyle yangın ve patlama tehlikesine karşı Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay mahalline çağrıldı. Ekipler bir süre çalışma yapıp gerekli önlemleri aldı. 

whatsapp-image-2018-07-19-at-09.07.10.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.