Hocamız gücümüzü hatırlattı

Hocamız gücümüzü hatırlattı
Konyaspor’un takım kaptanı Ali Çamdalı, Osmanlıspor maçıyla güvenlerinin yerine geldiğini belirterek, “Hocamız 3 gündür gücümüzü tekrar hatırlatmaya çalıştı. Bu takımda neler yapabileceğini gösterdi” dedi

Atiker Konyaspor’un başarılı futbolcularından Ali Çamdalı, Deni Milosevic ve Mehdi Bourabia, ligin 10. haftasında geride kalan pazar günü oynanan Osmanlıspor maçıyla ilgili konuştu. Oyuncular, birlik ve beraberliğe dikkat çekerken, kenetlenmeleri halinde iyi yerlerde gidebileceklerini ifade etti.

‘HOCA HAVAYI ÇOK DEĞİŞTİRDİ’

Konyaspor’un başarılı takım kaptanı Ali Çamdalı, Osmanlıspor maçı ile ilgili olarak, “3 gündür Mehmet Hoca ile birlikte çalışıyorduk. Bir futbolcu olarak havanın değiştiğini hissedebiliyorsun. Bunu da Osmanlıspor maçında biraz olsun yansıttığımızı düşünüyorum. Maçı istedik. Çok stresli bir maçtı. Son dakikalar özellikle hayli kritikti. Çünkü tabiri caizse takımın üzerinde bir ölü toprağı vardı. Bunu üzerimizden atmak için elimizden gelen çabayı sarf ettik. 3 puan almak çok önemliydi. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ama sadece bir maç kazandık. Hocamızın da zaten 3 gündür yaptığı tek şey vardı, gücümüzü tekrar hatırlatmaya çalışmak. Bu takım istediğinde yapabiliyor. Geçmiş zamanda da bunu gösterdi zaten. Tekrar hatırlamak ve tekrar sahaya yansıtmak önemliydi. Bunu da 3 puan alarak başarabildik” dedi.

‘ÇIKIŞIMIZI BAŞLATAN MAÇTI’

Osmanlıspor maçında takımın tek golünü kaydeden Boşnak oyuncu Deni Milosevic, “Takım olarak çok kompakt oynadık. İyi durduk. Ben takım arkadaşlarıma 3 puanı getirecek gol ortamını bana açtıkları için çok mutluyum. Onun haricinde bu maçın bizim çıkışımızı başlatan bir galibiyet olduğuna inanıyorum. Hoca değişikliği konusunda ise, tabi ki değişiklik bizim için de iyi oldu. Bu değişiklik bizi biraz da olsa zorlamış oldu. Hoca için de bizim için de 3 puanla galibiyetle başlamak iyi bir şanstı” diye konuştu.

‘TARAFTARIMIZLA DAHA İYİYİZ’

Yeşil-beyazlı takımın başarılı orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia ise taraftarın da aralarına katılmasıyla daha iyi olacaklarını söyledi. Bourabia, “Osmanlıspor maçı takımımız için çok önemli bir maçtı. Önemli bir galibiyetti, bunu biliyorduk. Öte yandan bulunduğumuz yerin hak ettiğimiz pozisyon olmadığını da biliyoruz. İyi günler adına iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Taraftarımızın da bize katılmasıyla daha iyi yükselmeye başlayacağız. Sezonun başından beri taraftarlarımızı çok özledik. Gelebilecek bütün taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Umarım maksimum sayıda seyirci bizi destekler. Onların destekleriyle beraber daha iyisini yapıp onları mutlu edeceğimize inanıyorum. Öncelikle yeni teknik ekibimizi tebrik etmek istiyorum. Bu galibiyetin de bize gelecekte ihtiyacımız olacak gücü verecek başlangıcı yaratmış oldu diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.