Hocamızın istediklerini sahaya yansıttık

Hocamızın istediklerini sahaya yansıttık
Anadolu Selçukspor’un kanat oyuncusu Süleyman Türkeş, geride kalan hafta deplasmanda oynanan Pendikspor maçı ve kendi performansıyla ilgili olarak konuştu. Türkeş, hocanın istediklerini sahaya yansıttıklarını ifade etti

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor’da forma giyen kanat oyuncusu Süleyman Türkeş, geride kalan hafta sonu deplasmanda oynanan Pendikspor maçıyla ilgili olarak konuştu. Bu maçta iyi bir performans sergilediğini ifade eden Türkeş, gelecekte her şeyin daha iyiye gideceğini belirtti.

‘3 PUAN DA ALABİLİRDİK’

Anadolu Selçukspor’un 21 yaşındaki gurbetçi futbolcusu Süleyman Türkeş, geride kalan hafta sonu deplasmanda oynanan ve 3-3’lük beraberlikle sona eren Pendikspor maçıyla ilgili olarak, “3 maç aradan sonra deplasmanda puan aldığımız için mutluyuz. Ama içimizde buruk bir üzüntü de var. Çünkü 3 puan da alabilirdik. Oyun içinde gerçekten iyi performans sergiledik. Kaliteli bir takım olduğumuzu gösterdik. Yine de takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Bundan sonraki süreçte daha iyi şeyler olacağına inanıyorum” dedi.

‘OYUN İÇİNDE DAĞILMADIK’

Yeni teknik patron Hakan Ünal ile ilgili olarak da konuşan Türkeş, “Pendik maçına Hakan hocamızla hazırlandık. Onunla 3 antrenmana çıktık. Buna rağmen Pendik’te iyi bir performans sergiledik. Oyun içinde dağılmadık. Hocamızın istediklerini sahada en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Sonucunda da kazanabilecek pozisyonlara girdik. Değerlendiremedik ve 1 puanla döndük” diye konuştu.

‘GEREKENİ YAPTIM’

Pendikspor maçında 2 gol birden atan Süleyman Türkeş, kendi performansıyla ilgili olarak da, “6 ay sonra ilk kez deplasmanda maça çıktım. Sezon içinde de çoğu maçta kadroya girememiştim. Bu beni pek etkilemedi açıkçası. Ne yapacağımı bildiğim için kendime olan güvenim de hiç azalmadı. Hiçbir zaman çalışmayı bırakmadım. Forma çalışmadan alınmaz. Ben sonuna kadar çalıştım. Formayı aldığımda da gerekeni yaptım” ifadelerini kullandı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.