Hocaya özel maç

Hocaya özel maç
Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Gençlerbirliği ile yarın oynanacak özel maçta yedek oyuncuları görme fırsatı bulacak. Deneyimli teknik adamın, sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamayan isimlere bu maçta süre vermesi bekleniyor

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig ve TFF 1. Lig’e 1 hafta ara verildi. Bu arayı boş geçmek istemeyen Konyaspor, Süper Lig’de mücadele eden Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile yarın özel maça çıkacak. Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bu karşılaşmada form tutması için ideal 11’i ve zaman zaman yedekleri görmek açısından fazla forma şansı bulamayan isimleri sahaya sürecek. Konyaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak özel maç, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 17.00’de başlayacak.

İDEAL 11 İLE BAŞLAYACAK

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek’in, yarın oynanacak Gençlerbirliği maçına ideal 11 ile başlayıp ilerleyen dakikalarda yedek oyuncuları sahaya sürmesi bekleniyor. Özdilek bu sayede 11’deki futbolcuların formu korurken, yedek oyuncuları da deneme fırsatı bulacak.

YEDEKLER SABIRSIZ

Sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamayan genç futbolcular, yarın oynanacak Gençlerbirliği maçı için oldukça sabırsız. Antrenmanlarda kendilerini yeterince gösteren gençler, ilk kez kıran kırana bir maçta sahada olma fırsatı yakalayacak.

FORMA GİYECEK GENÇLER

Genç oyunculardan Patrik Carlgren, Abdülaziz Demircan, Ferhat Öztorun, Selim Ay, Savaş Polat, Lebogang Manyama, Vedat Bora, Volkan Fındıklı, Amir Hadziahmedovic ve İsmail Güven’in Gençlerbirliği ile yapılacak özel maçta forma giymesi bekleniyor.

(Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.