'Hold open rods'a vileda sapı diyerek rezil oldular!

'Hold open rods'a vileda sapı diyerek rezil oldular!
Kokpit kapağını tutan tutucu üzerinden 'KAAN'ı kötülemek isteyen uçaklarda kullanılan "hold open rods" denilen sistemi vileda sapına benzeterek rezil oldular

Bu ülkenin ve bu memleketin çocuklarının ürettiği her şeye karşı çıkan kalkınma düşmanı mandacı, gerici zihniyet, son olarak Milli Muharip Uçak 'KAAN'ı hedef aldı. Malum zihniyet Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtılan KAAN'la ilgili sosyal medyadan, Togg, SİHA, TCG Anadolu ve diğerlerinde olduğu gibi karalama kampanyasına girişti.

cumhurbaskani-recep-tayyip-erdogan-1.jpg

ARKA PLAN VE İDDİALAR

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından geliştirilen Türkiye'nin savaş uçağı KAAN'la ilgili yorumlar, sosyal medyada gündem yarattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı Türkiye'nin Milli Muharip Uçağı (MMU) KAAN'ın kokpit kapağının (kanopi) temizlik sopasıyla desteklendiği öne sürüldü.

CEHALETLERİNİ ORTA KOYDULAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı Türkiye'nin Milli Muharip Uçağı (MMU) KAAN'ın kokpit kapağının (kanopi) temizlik sopasıyla desteklendiğini ifade eden gerici zihniyet, cehaletlerini ortaya koyarak rezil oldu.

HOLD OPEN RODS

İTÜ Uzay Mühendisliği ve ODTÜ Bilim Teknoloji mezunu olan havacılık, uzay ve savunma analisti Arda Mevlütoğlu, kanopide görülen sopanın uçaklarda kullanılan ve "hold open rods" olarak bilinen sabit tutucu çubuk olduğunu söyledi. Hold open rods terimi, kapının açık kalmasını sağlayan bir donanıma karşılık geliyor. Havacılıkta sabit tutucu çubuklarla kanopide güvenlik önlemi alındığına sık sık rastlanıyor.

BAZILARINDA KENDİLİĞİNDEN VAR, BAZILARINA EKSTRA KONUYOR!

Arda Mevlütoğlu, "(Hidrolik kol) Bazı uçaklarda kendiliğinden var. Bazılarına ekstra konuyor. Etkinliklerde tedbir amacıyla kullanılıyor." dedi.

İŞTE GERİCİ ZİHNİYET İÇİN DÜNYADAN "VİLEDA SAPI" ÖRNEKLERİ!

s-9e91085e1df90bffbe605f7bc7102ddfb4eb73b0.webp

fvhcyd3xwaeny6y.png

fvhca8cwiaecptz.jpeg

fvhcyd3xgay7g6i.jpeg

fvhczktwiaaeens.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.