Hollanda heyeti EXPO'da

Hollanda heyeti EXPO'da
Botanik EXPO'ya 2022'de ev sahipliği yapacak Hollanda'nın Almere kenti Belediye Başkan Yardımcısı Herrema ve beraberindeki heyet, EXPO 2016 Antalya sergi alanını gezdi

ANTALYA (AA) - Botanik EXPO'ya 2022'de ev sahipliği yapacak Hollanda'nın Almere kenti Belediye Başkan Yardımcısı Tjeerd Herrema, fikir alışverişinde bulunmak üzere EXPO 2016 Antalya Ajansı yetkilileriyle bir araya geldi, sergi alanını gezdi.
EXPO 2016 Antalya'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Almere Belediye Başkan Yardımcısı Tjeerd Herrema, Program Müdürü Hillebrand Koning ve finans uzmanı şefi Jannewietske de Vries'den oluşan heyet, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Komiseri Erdoğan Kök ve Genel Sekreter Yardımcısı Mücahit Şengül ile görüştü.
Herrema, buradaki konuşmasında 2022 yılında düzenleyecekleri EXPO öncesinde EXPO 2016 Antalya sergi alanını gezmek ve fikir alışverişinde bulunmak istediklerini belirtti.
Antalya'ya gelmekten çok mutlu olduklarını ifade eden Herrema, 2022'de botanik EXPO'ya ev sahipliği yapacak olmanın onurunu yaşadıklarını bildirdi. Herrema, "Bu EXPO'dan öğreneceğimiz dersler var. Burada oluşturulan manzaradan ilham alacağız. Binalar ve kültürel programlar hakkında bilgi aldık. Çiçek ve çocuk kombinasyonu da sanırım yeni jenerasyonu kentin doğasına dahil edebilmek için çok güçlü bir tema." ifadelerini kullandı.
Açıklamaya göre, ülke katılımları, kapı yönetimi, ziyaretçi hizmetleri, lojistik alanlar gibi konularda bilgi alan heyet, daha sonra sergi alanını gezdi.
Heyetin gezisi sonrası Kök, Herrema'ya EXPO 2016'nın sembol çiçeği şakayık verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.