HTC 4 Telefonu İçin Android 5.0′ı Duyurdu

HTC 4 Telefonu İçin Android 5.0′ı Duyurdu
Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation, Google’ın dün resmi olarak tanıttığı Android 5.0 Lollipop’a ilk kavuşacak akıllı telefonlarını açıkladı.

Google‘ın bir süre önce resmi olarak tanıttığı yeni mobil işletim sistemi Android L, dün gün yüzüne çıkan yeni Nexus cihazlarla birlikte Android 5.0 Lollipop adıyla resmi olarak tanıtıldı. Tüm dünyada merakla beklenen yeni Android sürümüne ilk kavuşan telefonlar Google’ın kendi akıllı telefon serisi Nexus olurken, Android işletim sistemini kullanan diğer firmalar da hangi telefonlarının işletim sistemine geçeceğini açıklamaya başladı.

Android 5.0 Lollipop‘un çok yakında cihazlara geleceğini duyurarak kullanıcılarını sevindiren bu firmaların başında Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation geliyor. HTC Corporation hangi akıllı telefonları için yeni Android sürümünün yayınlanacağını detaylı olarak açıklamamış olsa da, işletim sistemine kavuşacak dört akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu.

Android 5.0 Lollipop‘a geçiş yapacak olan bu HTC telefonlarının başında firmanın bu yılın başında piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8 geliyor. HTC One M8′in öncülü olan HTC One M8′de işletim sistemine ilk kavuşacak cihazlar arasında yer alıyor. HTC’nin Android Lollipop’a geçeceğini resmi olarak duyurduğu diğer iki telefonu ise HTC One mini ve One mini 2.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.