Hububat Borsası temeli atıldı

Hububat Borsası temeli atıldı
Seydişehir Hububat Borsası'nın temel atma töreni yoğun katılımla gerçekleşti

Seydişehir Hububat Borsası'nın temel atma töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Açılışa Konya valisi Muammer Erol, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Ak Parti teşkilatı, Ak Parti Gençlik Kolları, Seydişehir Emniyet müdürü Erhan Aydoğan, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Askerlik şube başkanı Kamil Güngör ,Sivil toplum kuruluşları, ve Seydişehirliler katıldı.

Program Mehter takımının gösterisiyle başladı, ardından Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ın Konuşmasıyla devam etti.

Başkan Tutal konuşmasında;

Seydişehir, Hafif Sanayi Bölgesi Taşıyıcılar Kooperatifi karşısında temeli atılan Hububat Borsası binasının yapımının tamamlanması ile  Seydişehir hububat alım satımında önemli bir merkez haline gelecek.

 Yapılacak olan Hububat  Borsasının çiftçinin daha bilinçli ve kaliteli ürün yetiştirmesini sağlayacak, seçim beyannamemizde yer alan vaatlerimizden bir tanesi de hububat borsası idi. Bu verdiğimiz vaadimize de gerçekleştiriyoruz. İlçemize yapılacak olan hububat Borsası binamız çiftçiye, tüccara önemli ölçüde fayda sağlayacaktır.  Memleketimize Seydişehir halkına hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.

Program sunucusunun tüm protokol üyelerini sahneye davet etmesiyle, mehter marşları eşliğinde temel atma töreni ve kurban kesimi yapıldı. (Süleyman Sayan- Pusula)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.