HUDER BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

HUDER BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ
Hukuki Araştırmalar Derneği Başkanı ve Yöneticileri basın mensupları dernek binasında buluştu. Programa Hukuki Araştırma Derneği Başkanı Av. Mustafa Yıldız ve dernek üyeleri katıldı.

. Programda bir konuşma yapan Huder Başkanı Av. Mustafa Yıldız; “ 22 Ekim 2015 tarihinde yapılan genel kurulumuzda bayrağı bizlere devreden geçmiş dönem yöneticisi arkadaşlarımıza ve genel kurul üyelerimize de teveccühlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu konuda bu emaneti bize tevdi eden ve bizi onurlandıran tüm meslektaşlarımıza yönetim kurulundaki arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bazı güçlerin hukuku kendi düşüncesine göre değerlendirdiği ve kullandığı bir dönemden geçiyoruz. İçerden ve dışarıdan bu tür müdahalelere maruz kalan yargı itibar kaybına uğramaktadır. Hukuk adamları ve yargı mensupları hukukun herkese lazım olduğunu unutarak hukuk dışı yapılanmaların yargı içerisinde kendine zemin bulmasına fırsat veriyorlar. Bizleri bu tür kökü dışarıda, milli birlik ve beraberliğimize kasteden yapılanmaların karşısında dimdik durmaya inşallah devam edeceğiz hafta sonunda yapılacak olan seçimlerin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor milli birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirecek bir neticenin sandıktan çıkacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. Program Yönetim Kurulu ve başkanın hatıra fotoğrafı vermesi ile son buldu. (Muhammed Esad Çağla )

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.