Hülya Avşar Show Reytinglerde Çakıldı!

Hülya Avşar Show Reytinglerde Çakıldı!
V8 ekranlarında yayınlanan Hülya Avşar'ın sunuculuğunu yaptığı Hülya Avşar Show, reytinglerde çakıldı.Hülya Avşar, programın ilk bölümünde ne yaptıysa olmadı.Hülya Avşar Show'un ilk bölüm konuğu ise Medcezir'in "Kenan"ı Ali Aksöz oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Hülya Avşar'ın sunuculuğunu yaptığı Hülya Avşar Show, reytinglerde çakıldı.Hülya Avşar, programın ilk bölümünde ne yaptıysa olmadı.Hülya Avşar Show'un ilk bölüm konuğu ise Medcezir'in "Kenan"ı Ali Aksöz oldu.

HÜLYA AVŞAR SHOW'A ŞOK

TV8 ekranlarında başlayan sunuculuğunu Hülya Avşar'ın yaptığı Hülya Avşar Show, reytinglerde istediğini bulamadı.Hülya Avşar ne yapsa reytingleri etkileyemedi.

Büyük umutlarla başlayan Hülya Avşar Show, ilk kez seyircilerle buluştu.Hülya Avşar Show'un ilk bölüm konuğu ise Medcezir dizisinin "Kenan"ı Ali Aksöz oldu.

Hülya Avşar'ın yeni jönüm dediği Ali Aksöz, program sonrası Hülya Avşar'ın 51. yaş günü yemeğine katıldı.Hülya Avşar Ali Aksöz'ü öpe öpe bitiremedi.Avşar bu hareketi ile reytinglerin geride kalmasına engel olamadı.

Yazar Oya Doğan, show hakkında "Nerede o eski Hülya Avşar Show'lar.Artık programa gelen genç oyuncuyla flört edelim de reyting alalım oyunundan oldukça sıkıldım.Bunlara hiç gerek yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.