Hülya Koçyiğit Çok Mutlu

Hülya Koçyiğit Çok Mutlu
ürk sinemasının ünlü isimlerinden Hülya Koçyiğit Türk Filmi Haftası açılışı için Atina'ya gitti. Yıllar sonra yeniden Yunanistan'a giden Hülya Koçyiğit büyük bir ilgiyle karşılandı.

Türk sinemasının ünlü isimlerinden Hülya Koçyiğit Türk Filmi Haftası açılışı için Atina'ya gitti. Yıllar sonra yeniden Yunanistan'a giden Hülya Koçyiğit büyük bir ilgiyle karşılandı.

HÜLYA KOÇYİĞİT ÇOK MUTLU!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Hülya Koçyiğit Türk Filmi Haftası açılışına katıldı. Hülya Koçyiğit 41 yıl sonra yeniden Atina'ya geldi.

Türk Filmi Haftası açılışına katılan Hülya Koçyiğit, yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Hülya Koçyiğit Atina'da sevgi seliyle karşılaştı, büyük bir mutluluk duydu.

Hülya Koçyiğit üç gün kaldığı şehirde yoğun ilgi gördü. Bu durumdan memnun olan Hülya Koçyiğit'in filmine de ilgi büyüktü.

Ömer Lütfi Akad'ın Gelin adlı filminde başrolde oynayan Hülya Koçyiğit'i memnun eden bir durum daha yaşandı. Hülya Koçyiğit'in başrolünde yer aldığı filmin biletleri günler öncesinden tükendi.

41 yıl aradan sonra gittiği Atina'da büyük ilgi gören Hülya Koçyiğit modaya da uydu. Hülya Koçyiğit hayranlarıyla selfie çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.