Hüma’dan Ziyaret

Hüma’dan Ziyaret
Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul Türkiye Milliyetçiler Birliği Dayanışma ve Kalkınma Vakfı’nı ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kalaycı’yı ziyaret etti.

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul Türkiye Milliyetçiler Birliği Dayanışma ve Kalkınma Vakfı’nı ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kalaycı’yı ziyaret etti.

1996’da Konya merkezli kurulan Türkiye Milliyetçiler Birliği Kalkınma ve Dayanışma Vakfı, Hüma Okulları Yönetim Kurulu Başkanını ağırladı. Mustafa Kalaycı’ya nezaket ziyaretinde bulunan Dr. Birekul, bu görüşmedepandemi dönemi boyunca ülkemizde yaşanan sorunları ele aldı. Eğitim kalitesinin Dünya standartlarına uygun hale getirilmesi gerektiğine ve krizlerin nasıl fırsata dönüştürülebileceğine dair sohbet edildi. Hüma OkullarıYönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, Hüma Okullarıolarak öğrencilerinin ihtiyaçlarının tamamıylakarşılandığını dile getirdi. Öğrencilerle iletişimlerini hiç koparmayan Hüma Okulları,pandemi süreci boyunca öğrencilerine uzaktan eğitimle destek oldu. Öğrencilerle sürekli görüşme yaparak, derslerden kopmamaları için motivasyonlarını canlı tuttuklarını dile getirdi. Bu dönemde en büyük desteği velilerden aldığını söyleyen Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul, öğrencilerle kurdukları iletişimden ve onlara nasıl daha faydalı olunabileceğinden bahsetti. Hüma Okulları’nın önceliklerinin ülkesine faydalı bireyler yetiştirmek olduğunu söyleyerek; bilimde ve teknolojide farkındalık başlatarak yeni buluşlar yapmak istediklerini ve bunun için pek çok proje hazırlıklarının olduğunu ekledi.

Türkiye Milliyetçiler Birliği Dayanışma ve Kalkınma VakfıBaşkanı Mustafa Kalaycı, Hüma Okulları’na özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. “Ülkemize böyle bir eğitim anlayışı ve böyle eğitimciler gerekiyor” diyen Kalaycı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılacak çalışmalara desteklerini sunacaklarını ve ortak projelerde bir araya gelmekten gurur duyacaklarını da ekleyerek istişarelerine devam edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.