Hurtado dönüş için gün sayıyor

Hurtado dönüş için gün sayıyor
Atiker Konyaspor’da uzun süredir sakatlıkla boğuşan Hurtado’nun antrenmanlara tam anlamıyla başlaması hem takım arkadaşları hem de teknik heyeti memnun etti. Takımda sorun çözücü olarak katkı sunabilecek Perulu orta saha Kocaman’ın da elini rahatlatacak

Sezon başında üçüncü bölgeye yaratıcı oyuncu olarak transfer edilen Hurtado, uzun süren sakatlık döneminin ardından takımla çalışmalara başladı. Geçtiğimiz hafta bölüm bölüm antrenmanlara katılan Perulu orta saha bu hafta antrenmanların tamamında takımdaki yerini alırken, hırsıyla da dikkat çekti. Uzun süredir sakatlıkla boğuşan 28 yaşındaki Perulu, forma giyebilecek duruma geldi.

6 MAÇA ÇIKABİLDİ

Sezon başında takıma dahil edilen Paolo Hurtado, Antalyaspor (8dk), Bursaspor (30dk), Fenerbahçe (19dk), Kayserispor (29dk), Göztepe (45) ve Beşiktaş maçlarının 90 dakikasında forma giyen Hurtado, o günden sonra formayı unuttu. 6, maçta 1 gol 1 asistlik performansı bulunan Hurtado, ilk sakatlığından devre arası kampta iyileşirken, kampta bir kez daha sakatlanmıştı. 17 maç kaçıran tecrübeli oyuncu, Kocaman’ın forma vermesini bekliyor.

FORMA GİYEBİLİR

Göztepe maçı sonrasında teknik direktör Aykut Kocaman, Hurtado’nun antrenmanların bir bölümüne çıksa da tam anlamıyla form tutmasının birkaç hafta sürebileceğini belirtirken, bu hafta antrenmanların tamamına çıkan Perulu, Rizespor maçı kadrosuna girebilir. Perulu 90 dakikayı çıkaracak form durumunu yakalamasa da Fofana’nın cezalı olması forma şansını artırıyor. Kocaman’ın hamle oyuncusu olarak yanında tutabileceği Hurtado, skora bağlı olarak oyuna dahil olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.