Hurtado hazırmış!

Hurtado hazırmış!
Konyaspor’da geldiği günden bu yana sakatlıklarla boğuşan ve takıma beklenen katkıyı sağlayamayan, bu yüzden de yeşil-beyazlı taraftarların tepkisini çeken Perulu oyuncu sosyal medya hesabından “hazırım” mesajı verdi

Konyaspor’da geldiği günden bu yana sakatlıklarla boğuşan ve takıma beklenen katkıyı sağlayamayan, bu yüzden de yeşil-beyazlı taraftarların tepkisini çeken Perulu oyuncu sosyal medya hesabından ready paylaşımı yaparak “hazırım” mesajı verdi.

Konyaspor-Gençlerbirliği karşılaşmasının 39. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Paolo Hurtado’nun 3 hafta sahalardan ayrı kalacağı açıklanmıştı.

90 dakikası kupada olmak üzere yeşil-beyazlı formayla 27 maçta toplam 751 dakika süre alabilen Perulu oyuncu bu maçlarda 3 gol kaydetti. . Yıllık 10 milyon TL’yi aşkın maliyetiyle Konyaspor’da en çok kazanan oyuncu durumundaki Hurtado’nun 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

hurtado.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.