Hüseyin Oprukçu, AK Parti'de

Hüseyin Oprukçu, AK Parti'de
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu yoğun seçim çalışmaları çerçevesinde nazik bir ziyarete imza atıp AK Parti İlçe Başkanlığı'na atanan Zübeyir Dursun'u ziyaret etti

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğündeki görevinden Genel Merkez’in talep ve onayıyla istifa edip MHP Ereğli Belediyesi Başkan Adayı olan Hüseyin Oprukçu, memleketinde seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

Oprukçu, sürpriz bir hamleye de imza atıp AK Parti ilçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Oprukçu, geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından Ereğli İlçe Başkanı olarak atanan Zübeyir Dursun’u tebrik edip “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Oprukçu ve Dursun oldukça samimi bir havada geçen ziyarette Ereğli ve siyaset üzerine değerlendirmelerde bulundular.

oprukcu-(3).jpg

HÜSEYİN OPRUKÇU KİMDİR?

1958 Yılında Ereğli'de doğan Hüseyin OPRUKÇU, Eğitim hayatına 1965 yılında Ereğli’de başlamıştır. Orta ve Lise Öğrenimini Ereğli İvriz Öğretmen Lisesi’nde tamamladıktan sonra, Üniversite Eğitimini Ankara Gazi Üniversitesinde devam etmiştir. Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdikten sonra G.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsünde Kamu Yönetimi Alanında Yüksek Lisansını tamamlamıştır. G.Ü. Sosyal Hizmetler Personeli olarak başlayan iş hayatına, Kamu İşverenleri Sendikasında Uzman olarak devam etmiştir.

1987 yılında Etibank Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 1990-2009 yılları arasında aynı kurumda sırasıyla Müfettiş, Başmüfettiş, Teftiş Kurulu Başkanı Görevlerinde bulunmuştur.

03.04.2009 tarihinde Konya/Ereğli Belediye Başkanlığına seçilmiştir. 2009-2014 tarihleri arasında Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

23.09.2014- 25.06.2015 tarihleri arasında Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

26.06.2015 tarihinde Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne Genel Müdür Yardımcısı olarak naklen tayin oldu.

Halen bu görevinin yanında 10.01.2017 tarihinden bu yana ASKİ Genel Müdür Vekili olarak görev yapmaktaydı. Oprukçu evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.