Hüyük'e gençlik yatırımı

Hüyük'e gençlik yatırımı
Konya’nın Hüyük ilçesinde "Akademi Hüyük" projesi kapsamında gençlik merkezi olacak

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, yaptığı yazılı açıklamada, Hüyük Belediyesi eski hizmet binasının proje çerçevesinde yürütülecek inşaat çalışmalarının ardından gençlik merkezine dönüştürüleceğini söyledi.

Bu kapsamda bir süre önce gerçekleştirilen ihalenin ardından "Akademi Hüyük" projesi çerçevesinde inşaat çalışmalarının başladığını belirten Çiğdem, şunları kaydetti:

"Çalışmalar tamamlandığında Gençlik Merkezi’nden gençlerimiz 32 farklı branşta istifade edebilecek. Akademi Hüyük, burada gençlerimizin eğitim ve fiziksel gelişimlerine katkı sunacak. Merkezde, teknoloji ve spor odaları, ek ders alınabilecek sınıflar yer alacak. Sağlıklı nesiller yetişmesinin yolu da bu tür yatırımların ilçemize kazandırılmasından geçiyor. Bu projenin hayata geçirilmesinde destek ve katkılarını esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Bölge Milletvekilimiz Gülay Samancı hanımefendiye ilçe halkım adına şükranlarımı sunuyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.