Hüyük’te dezenfekte çalışmaları

Hüyük’te dezenfekte çalışmaları
Konya'nın Hüyük ilçesinde, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı belediye ekiplerince dezenfekte çalışmalarının yanısıra halkı bilgilendirmeye yönelik faaliyetlerin de yürütüldüğü bildirildi.

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, yaptığı açıklamada, Kovid-19'un ülke ve ilçe için tehdit olmaktan çıkana kadar bu çalışmaların kesintisiz devam edeceğini belirterek, "İlçemizde bulunan okullardaki sınıflar, okul toplantı salonları, spor salonu, kantin ve laboratuvar gibi bölümler en ince ayrıntısına kadar dezenfekte edilip temizlenmiştir." ifadesi kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.