İBB Başkanı İmamoğlu'ndan kendisini eleştiren Meral Akşener'e yanıt geldi

İBB Başkanı İmamoğlu'ndan kendisini eleştiren Meral Akşener'e yanıt geldi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan kendisini eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yanıt geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le, cumhurbişkanlığı seçimlerinde aday olması için çok uğraştığı, bir zamanlar yüzünde Rabbi Yessirler gördüğü ve Fatih Sultan Mehmet'e benzetecek kadar övgüler yağdırdığı CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında soğuk rizgarlar esiyor.

CHP'nin ittifakını geri çeviren Meral Akşener geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediye hizmetlerini eleştirmişti.

"BEN Mİ KAÇIRDIM ACABA?"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı fuar sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in büyükşehirlerdeki ulaşım sorunuyla ilgili açıklamalarına ilişkin, "Ben İstanbul ismini duymadım konuşmasında, ben mi kaçırdım acaba? İstanbul ismi var mıydı? Ben bilmiyorum, ben üstüme alınmadım. Niye böyle bir okları çevirdiniz anlamıyorum. Belki başka bir şehri kastetmiştir." dedi.

MUHARREM İNCE KONUSU

Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüşmesine ilişkin soru üzerine buluşmalarının olağanüstü bir şeymiş gibi algılanmasına üzüldüğünü belirterek, Muharrem İnce'nin, CHP'den İzmir adayı olacağı konusunun sohbetlerinde geçmediğini aktardı.

Ekrem İmamoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun, İBB başkan aday adaylığına başvurmasına ilişkin soruya da, "Daha gerçek sorulara cevap verelim." yanıtını verdi.

"BEN ÜSTÜME ALINMADIM"

Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstanbul ulaşımına yönelik olumsuz eleştirilerinin sorulması üzerine, şunları söyledi: "Ben İstanbul ismini duymadım konuşmasında, ben mi kaçırdım acaba? İstanbul ismi var mıydı? Ben bilmiyorum, ben üstüme alınmadım. Niye böyle bir okları çevirdiniz anlamıyorum. Belki başka bir şehri kastetmiştir Sayın Meral Akşener. Çünkü genelleme... İçinde İstanbul yok. 'Bize şu, şu şehri vadedenler, şu, şu şehri yaşatıyorlar' diye genelleme yaparak bir tespitte bulunduğunu düşünüyorum. Birincisi, hiç ama hiç üstüme alınmadım."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.