İbrahim Koyuncu: “Bu Süreci Çalışanlarımızla, Devletimizle ve Vatandaşlarımızla Elele Vererek Aşacağız”

İbrahim Koyuncu: “Bu Süreci Çalışanlarımızla, Devletimizle ve Vatandaşlarımızla Elele Vererek Aşacağız”
Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik faaliyetler de derinden etkilenmeye devam ediyor. Tüm şirketlerde olduğu gibi kendi ticari faaliyetlerinde belirgin bir düşüş yaşandığını ifade eden Koyuncu Grup İcra Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu bu süreçte ..

Koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik faaliyetler de derinden etkilenmeye devam ediyor. Tüm şirketlerde olduğu gibi kendi ticari faaliyetlerinde belirgin bir düşüş yaşandığını ifade eden Koyuncu Grup İcra Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu bu süreçte salgın nedeniyle hiçbir çalışanları ile yollarının ayrılmayacağını belirtti.

5 farklı sektörde 700’den fazla çalışan ile faaliyetlerini sürdürdüklerini söyleyen İbrahim Koyuncu şöyle devam etti: “Bildiğiniz gibi koronavirüs sebebiyle dünyamız ve ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor. Öncelikle vefat eden insanlarımıza Allah’tan rahmet, hastalıkla mücadele edenlere de acil şifalar, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm görevlilerimize kolaylıklar diliyorum. Dünya tarihine baktığımızda salgın hastalıkların sosyo-ekonomik yansımalarının çok derin yaşandığını görüyoruz. Problemin bir an önce aşılması ve salgının negatif etkilerinin en aza indirilmesi için vatandaşlarımız, devletimiz ve şirketlerimiz çeşitli önlemler alma gayretindeler. İnanıyorum ki, el birliğiyle kısa sürede bu süreci atlatarak daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Koyuncu Grup olarak 5 farklı sektörde 700’den fazla çalışanımız ile ülkemize değer katmaktayız. Koronavirüs salgınının ülkemize girişi itibariyle 30’dan fazla tesisimizde acil eylem planlarımızı uygulamaya başladık. Çalışanlarımızın bilgilendirilmesinden düzenli dezenfektasyon işlemlerine kadar Sağlık Bakanlığımızın öngördüğü tüm tedbirleri aldık ve uygulamaya koyduk. Diğer taraftan bazı şirketlerimizde çalışma saatlerimizi yeniden düzenlerken, kronik rahatsızlığı bulunan çalışanlarımıza da evden çalışma ya da idari izin imkanları sunduk. Ticari faaliyetlerimiz ve gelirlerimiz önemli ölçüde etkilenmiş olsa da hiçbir çalışanımızla bu süreçte yollarımızı ayırmadık, önümüzdeki süreçte de ayırmayacağız. Bu zorlu dönemi hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız. Diğer taraftan sağlık çalışanlarımıza bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla akaryakıt istasyonlarımızda, Fiat ve Jeep servislerimizde çeşitli indirimleri de hayata geçirdik.”

 

Bu zorlu günlerin kısa sürede atlatılacağından emin olduklarını belirten İbrahim Koyuncu sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim moralimiz ve inancımız yüksek. Elbette bu günleri de atlatacağız… Yine çok güzel günlerimiz, anılarımız olacak. Dost sohbetlerinde eğlenip moral depolayacağız. Yapmayı sevdiğimiz ne varsa doyasıya yapacağız. Ama şimdi sabır, tedbir ve dayanışma zamanı. Bizler Koyuncu Grup olarak her zaman olduğu gibi milletimizin ve devletimizin yanında, görevimizin başındayız. Ülkemize ve tüm insanlığa geçmiş olsun diliyor, hepimize sağlıklı günler temenni ediyorum.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.