İbre Torku Konya’dan yana

İbre Torku Konya’dan yana
TBL’de 22. haftaya dahil Konya’da oynanacak olan Torku Konyaspor-Uşak Sportif maçı öncesi temsilcimiz rakibine oranla galibiyete daha yakın duran takım konumunda

Spor Servisi

TBL’de 22. haftaya dahil Konya’da oynanacak olan Torku Konyaspor-Uşak Sportif maçı öncesi temsilcimiz rakibine oranla galibiyete daha yakın duran takım konumunda. Torku Konyaspor puan cetvelinde 9 galibiyet ve üçlü averaj sonunda 10. sırada bulunurken Uşak temsilcisi 8 galibiyet, 13 yenilgi ile averajla 13. sırada yer alıyor.

Geride kalan 21 hafta sonunda 15 maçta forma giyen Troy De Vries, 18.6 sayı ortalaması ile temsilcimizin sayı lideri olurken, Aleksandar Rasic forma giydiği 20 maçta 3.55 asist ortalaması tutturarak hücum organizasyonlarında Aziz Bekir’in en önemli silahlarından biri oldu. Sean Williams ise 21 maç sonunda 7.14 ribaund ve 1.85 blok ortalamaları tutturdu ve pota altındaki en etkili isim olarak dikkat çekti. Yeşil-beyazlılar, ortalama 77.8 sayı üreterek mücadele ettiği ligde potasında ortalama 81.95 sayı gördü.

Uşak temsilcisi ise 21 maç sonunda potasında ortalama 79.8 sayıya izin verirken, ortalama 77.3 sayı üretti. Uşak ekibinde  21 maçta forma giyen Christopher Warrin 16 sayı ve 3.71 asist, Eric Buckner ise 7.57 ribaund ve 1.76 blok ortalamaları ile en etkili iki isimler olarak ön plana çıktılar.  

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.