İçişleri Bakanı Soylu'dan "Lütfü Türkkan-Kılıçdaroğlu" tepkisi

İçişleri Bakanı Soylu'dan "Lütfü Türkkan-Kılıçdaroğlu" tepkisi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmit Belediyesinin açılışına katılan İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a tepki gösterdi

İzmit Belediyesi tarafından dün Balkan Dernekleri Yerleşkesinin açılışı yapıldı. Düzenlenen açılış programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Programa katılımcılardan biri de İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan oldu.

TÜRKKAN’IN OLAYINI HATIRLATTI

İyi Partili Türkkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte kurdele kesti. İşte o kurdele fotoğrafına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan tepki geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Bakan Süleyman Soylu, Lütfü Türkkan’ın şehit abisiyle yaşadığı küfürlü diyaloğu hatırlatarak şunları söyledi:

ÇOK YAKIŞMIŞLAR

“Çok yakışmışlar. Kemal Kılıçdaroğlu, şehit ağabeyine küfreden Lütfü Türkkan ile birlikte açılışa katılmış. Tuz kokmuş artık”

KATIRCIOĞLU DA TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan bir tepki de AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Katırcıoğlu, "Bu nasıl Atatürk partisi? Yazık Şehitlerimize ve Ailelerine… Yazık CHP’ye gönül verenlere.." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.