İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Şirin Payzın'a sert tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Şirin Payzın'a sert tepki
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Halk TV yayınında kendisi için "Bir anda Süleyman Soylu'yu içeride görme ihtimalimiz olabilir." diyen Şirin Payzın'a sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

çişleri Bakanı Süleyman Soylu, Halk TV yayınında kendisi için "Bir anda Süleyman Soylu'yu içeride görme ihtimalimiz olabilir." ifadesini kullanan Şirin Payzın'a sert tepki gösterdi.

Soylu, Halk TV'deki programda Şirin Payzın'ın "Süleyman Soylu'yu içeride görme ihtimalimiz olabilir" sözlerine sert tepki gösterdi.

BİR BAŞBAKANIN İKİ BAKANIN KANINI İÇTİLER, YETMEDİ

Bakan Soylu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "İktidar değişince(!) Yanındaki majestelerinin hukukçusu ile temennileri Süleyman Soylu’yu içeride görmekmiş. Kana susamış vampirler... Bir Başbakanın iki Bakanın kanını içtiler, yetmedi. Batı'nın ve Soros’un Operasyon Çocukları... Elinizden geleni ardınıza koymayın" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.