İçişleri Bakanlığı 1608 personel alacak!

İçişleri Bakanlığı 1608 personel alacak!
 Editör
İçişleri Bakanlığı, 2024 yılı merkez ve taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 4/B statüsünde sözleşmeli personel alımı yapıyor.1608 kişilik kontenjan için 22-26 Nisan tarihleri arasında e-Devlet üzerinden başvurular kabul edilecek

Başvurular; 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında Bakanlığın www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesindeki “Duyurular” bölümünde yayımlanacak olan “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığıyla e-Devlet üzerinden elektronik ortamda alınacak.

ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla, adayların tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday değerlendirilmeye alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel olarak istihdam edilme şartlarını taşıma

2022 Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan;

Lisans mezunları için KPSSP3

Ön lisans mezunları için KPSSP93

Lise mezunları için KPSSP94 puan türlerinden en az 60 ve üzerinde puan almış olmak.

POZİSYONLAR

BÜRO PERSONELİ

MÜHENDİS

AVUKAT

TEKNİSYEN

DESTEK PERSONELİ

TEKNİKER

MİMAR

ARŞİV UZMANI

KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ

ÇAĞRI KARŞILAMA PERSONELİ

PROGRAMCI

Toplamda 1608 personel alınacak.

BAŞVURU SÜRECİ

Adaylar, e-Devlet şifreleri ile www.icisleri.gov.tr adresindeki "Duyurular" bölümünden "İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru" linkini kullanarak elektronik ortamda başvuru yapabilirler.

SON BAŞVURU TARİHİ 26 NİSAN 2024 SAAT 16:00

Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar, 26 Nisan 2024 saat 16:00'ya kadar "Başvurumu İptal Et ve Yeniden Başvur" butonunu kullanarak başvurularını iptal edip tekrar başvurabilirler.

SINAV

KPSS puanına ve tercihlerine göre sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların başvuruları incelenecek ve başvuru şartlarını taşımayanlar elenecek.

Sözlü sınav tarihi ve yeri daha sonra duyurulacaktır.

DETAYLI BİLGİ

Duyuru metni ve ek tablolar için https://www.icisleri.gov.tr/duyurular adresini ziyaret edin.

Sorularınız için 0312 292 22 00 numaralı telefonu arayabilir yada bu internet adresinden https://www.icisleri.gov.tr/adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Son başvuru tarihi 26 Nisan 2024 saat 16:00'dır. Bu tarihe kadar başvurunuzu tamamlamanız önemli.

Başvurular 26.04.2024 tarihinde saat: 16.00’ da sona ereceği için modül kapanacak olup, başvuru yapmayan adayların belirtilen tarih ve saate kadar “İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru” linki aracılığıyla e-Devlet üzerinden elektronik ortamda yapmaları “Başvurumu Tamamla” butonuna basmaları gerekmekte.

Aksi takdirde bu işlemi gerçekleştirmeyen adayların başvuruları sisteme kaydedilmeyecek olup, bu durumda olan adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklar.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.