İdil'deki terör saldırısı

İdil'deki terör saldırısı
Operasyonda şehit olan özel harekat polisi Muzaffer Tufaner'in cenazesi Kayseri'deki evine getirildi- Şehidin eşi Memduha Tufaner: "2 Muzaffer daha yetiştiriyorum, haberleri olsun onların. Ağlamıyorum, dik duruyorum. Allah teröristlerin belasını versin"

KAYSERİ (AA) - Şırnak'ın İdil ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan özel harekat polisi Muzaffer Tufaner'in cenazesi, Kayseri'deki evine getirildi.

Şırnak'taki törenin ardından Kayseri'ye getirilen Tufaner'in (43) naaşı, Erkilet Havalimanı'ndan alınarak konvoy eşliğinde şehidin Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Tufaner'in cenazesini, silah arkadaşları, komşuları ve vatandaşlar karşıladı.

Burada, şehidin eşi Memduha Tufaner ile çocukları Nisanur, Ali ve Ahmet'in metanetle cenazeyi karşıladı. Nisanur ve Ali, bere ve şapkasını giydikleri babalarıyla helalleşti.

Şehidin eşi Memduha Tufaner, "2 Muzaffer daha yetiştiriyorum, haberleri olsun onların. Ağlamıyorum, dik duruyorum. Allah teröristlerin belasını versin" diyerek tepkisini dile getirdi.

Duanın ardından şehidin silah arkadaşlarından ve komşularından helallik alındı. Daha sonra şehit Tufaner'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Yozgat'a gönderildi.

Şırnak'ın İdil ilçesinde dün terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanan özel harekat polisleri Muzaffer Tufaner ve Hakan Yılmaz (38) kaldırıldıkları hastanede şehit düşmüştü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.