İHH Arama Kurtarma Ekibi Döndü

İHH Arama Kurtarma Ekibi Döndü
Ilgın İHH arama kurtarma ekibi, İzmir'deki çalışmaların tamamlanmasının ardından Ilgın'a döndü

Ilgın İHH arama kurtarma ekibi, İzmir'deki çalışmaların tamamlanmasının ardından Ilgın'a döndü Arama kurtarma ekibini Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, AK Parti İlçe Başkanı Ömer Apil, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Hasan Doğan, İHH Ilgın temsilciliği yönetimi ve diğer gönüllüler karşıladı.Başkan Ertaş, Ilgın İHH arama kurtarma ekibine üstün gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Ilgın İHH Arama Kurtarma Koordinatörü Zübeyir Bütün ise deprem haberini aldıktan sonra AFAD'ın talebi üzerine hızlı bir şekilde hazırlanıp bölgeye intikal ettiklerini belirtti.

ÜSTÜN GAYRETLE ÇALIŞTI

İHH Ilgın Temsilcisi Abdullah Yağcı da 1. derece deprem bölgesi olması nedeniyle uzun çalışmalar sonucu Ilgın'da bir arama kurtarma ekibi kurduklarını bildirdi. İzmir'e giden ekibin üstün gayretle bölgede çalıştığını dile getiren Yağcı, "İnşallah arama kurtarma ekibimizi daha donanımlı hale getireceğiz, gönüllüler için eğitimler vereceğiz. Rabbim bu millete bu ümmete bir daha böyle acılar yaşatmasın, bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederim." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.