İhtiyaç sahibi ailelere 40 milyon liralık destek

İhtiyaç sahibi ailelere 40 milyon liralık destek
Kars Belediye Başkanlığı'nca 2020 yılından günümüze kadar ihtiyaç sahibi ailelere 40 milyon liralık yardım yapıldı.

Kars Belediye Başkanlığı'nca 2020 yılından günümüze kadar ihtiyaç sahibi ailelere 40 milyon liralık yardım gerçekleştirlidi.

Vali/Belediye Başkan Vekilimiz Ziya Polat'ın "Sosyal Belediyecilik" talimatları doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sosyal yardımlar aralıksız sürüyor.

Kars Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) işbirliğinde belirlenen aileler için zemini hazırlanıp temin edilen 15 bin parçadan bir araya gelen kıyafet ve ayakkabı yardımları Toplumsal Dayanışma Mağazası'nda randevu usulüne göre ailelere sunuluyor.

Kars Belediye Başkanlığı'na kayyum atanmasından itibaren ihtiyaç sahibi aileler için maddi değeri 40 milyon liranın üzerine yardım gerçekleştirildi.

Kars Belediye Başkanlığı'nca sosyal yardım çalışmaları kapsamında 4 bin 905 aileye gıda paketi, 810 aileye hijyen paketi, bin 184 öğrenciye kırtasiye seti, 473 aileye anne-bebek destek paketi, 130 aileye hoş geldin bebek paketi ve 8 bin aileye 92 bin 534 kıyafet ve ayakkabı yardımı yapıldı. Belediye'nin sosyal yardım faaliyetlerinin devam edeceği öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.