İki çocuk asılı bulundu: Resmi açıklama yapıldı

İki çocuk asılı bulundu: Resmi açıklama yapıldı
Muş Barosu Çocuk Hakları Merkezi, Varto ilçesinde metruk evde ipte asılı bulunan 14 yaşındaki iki öğrenciyle ilgili açıklama yaptı.

Türkiye'nin konuştuğu olay Muş'ta yaşandı. Boş ve kullanılmayan bir yerde iple asılı halde bulunan iki çocuk Türkiye'yi şoke etti.

Muş Barosu Çocuk Hakları Merkezi, Varto ilçesinde metruk evde ipte asılı bulunan 8'inci sınıf öğrencileri P.A. (14) ve Z.T.'nin (14) bedeninde cinsel istismar, darp ve cebir izine rastlanılmadığını açıkladı.

ASILI BULUNDULAR

Varto ilçesinde 18 Ocak günü meydana gelen olayda, Atatürk Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencileri P.A. ve Z.T., akşam saatlerine kadar eve gitmeyince yakınları şüphelenip, aramaya başladı. P.A.'nın babası Cemal A., kendilerine ait müstakil ve metruk evde, kızı ve arkadaşını ipte asılı buldu.

Cemal A., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp, yardım istedi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, P.A. ve Z.T.´nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Savcı ve polisin incelemesinin ardından P.A. ve Z.T.'nin cansız bedeni, otopsi için Muş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Çocukların ölümüyle ilgili Muş Barosu Çocuk Hakları Merkezi´nden yazılı açıklama yapıldı.

mus.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.