İki Google Çalışanı Android 5.1'i Sızdırdı

İki Google Çalışanı Android 5.1'i Sızdırdı
Android 5.0 Nexus'lara yeni dağıtılmaya başlanmasına rağmen, ancak android sürümlerdeki bazı özellikler Google 'ın kendi içerisinde Android 5.1'i denediğini gösteriyor.

Android 5 .0 Nexus'lara yeni dağıtılmaya başlanmasına rağmen, ancak android sürümlerdeki bazı özellikler Google 'ın kendi içerisinde Android 5 .1'i denediğini gösteriyor. 

Hollanda’nın bir  internet haber sitesi androidworld.nl'nin raporuna göre iki Google çalışanı, Android Lollipop MR1'i telefonlarına yükleyip denemeye başladılar. Daha evvelki Android sürümleri göz önünde bulundurulduğunda, bu sürümün Android beş .1'in ilk yapılarından biri olabileceği düşünülüyor. Android beş .1'in tekrar Lollipop adını taşıması bekleniyor. Bu sebepten ötürü güncelleme, çok fazla çok büyük yenilikler de getirmeyecek.
Android beş .0'ın dağıtımının çok fazla başında olduğumuzdan, Android beş .1'in 2015'ten önce gelmesi beklenmiyor. Google'ın yapacağı resmi açıklama bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.