İki kadın daha eş kurbanı

İki kadın daha eş kurbanı
urdur'un Altınyayla İlçesi'nde 40 yaşındaki Dursun Duru, ayrı yaşadığı eşi 36 yaşındaki Pınar Duru'yu bıçaklayarak öldürdü. Karaman'da ise 3 ay önce evlendiği eşi 27 yaşındaki Tarık Ciblavi tarafından dün akşam üzeri tartışma sonucu 9 yerinden bıçaklanan

Altınyayla'da 1994 yılında askerlik görevini yaptığı sırada tanıştığı Pınar Duru ile evlenen Dursun Duru, ilçeye yerleşti. 2 çocuksahibi çift yaklaşık 1 hafta önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlerini ayırdı.

Ayrı evde yaşamaya başlayan Dursun Duru, eşi Pınar Duru'nun oturduğu Taşyaka Mahallesi'ndeki eve gelerek tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dursun Duru, yanında getirdiği bıçakla Pınar Duru'yu vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp öldürdü.

Dursun Duru, bir süre sonra Altınyayla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Pınar Duru'nun cesedi ise otopsi için hastane morguna götürüldü.

3 AYLIK EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANAN KADIN ÖLDÜ
Karaman’da ise 3 ay önce evlendiği eşi 27 yaşındaki Tarık Ciblavi tarafından dün akşam üzeri tartışma sonucu 9 yerinden bıçaklanan 22 yaşındaki Merve Ciblavi, tedavi gördüğü hastanede öldü. Gözaltına alınan ve cinayeti ‘namus için’ işlediğini öne süren Tarık Ciblavi ile olay sırasında yanında bulanan kardeşi Taşkın Ciblavi’nin sorgusu sürüyor. 
Olay, dün saat 18.45 sıralarında Alacasuluk Mahallesi 100’üncü Yıl Bulvarındaki bir apartmanın 3’ncü katında meydana geldi. 

Yangın söndürme tüpleri dolumu yapan bir fabrikada işçi olarak çalışan Tarık Ciblavi, iddiaya göre akşam eve geldiğinde eşi Merve Ciblavi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Tarık Ciblavi, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşini 9 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Kanlar içinde kalan Merve Ciblavi evden dışarı çıkarak komşularından yardım istedi. Genç kadın komşuların yardımıyla ambulansla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Merve Ciblavi, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. 

Kaçan Tarık Ciblavi de olay anında yanında bulunan kardeşi Taşkın Ciblavi, kısa sürede polis tarafından yakalandı. İfadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Tarık Ciblavi, gazetecilerin “Neden bıçakladınız?” sorusuna, “Namus için” diye yanıt verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.