İki takım da, Ulusoy ile yenilmedi

İki takım da, Ulusoy ile yenilmedi
Antalyaspor ile Konyaspor arasında oynanacak Süper Lig maçı öncesinde ilginç bir istatistik yaşanıyor. İki ekip de, FIFA kokartlı İzmir bölgesi hakemi Alper Ulusoy’un yönettiği maçlarda hiç mağlup olmadı

Antalyaspor ile Atiker Konyaspor arasında bu akşam oynanacak karşılaşma öncesinde ilginç bir istatistik bulunuyor. Hem Antalyaspor hem de Konyaspor, hakem Alper Ulusoy’un yönettiği maçlarda mağlup olmadı. Ulusoy daha önceki dönemlerde Konyaspor’un 5, Antalyaspor’un ise 6 maçını yönetti.

3 GALİBİYET 2 BERABERLİK

Alper Ulusoy ile 5 maça çıkan Konyaspor, bu maçlardan 3 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Yeşil-beyazlılar Akhisarspor (2015), Mersin İdmanyurdu (2016) ve Sivasspor (2017) maçlarından galip ayrılırken, Kardemir Karabükspor (2016) ve Beşiktaş (2018) maçlarından da beraberlikle ayrıldı.

ANTALYA’DA EŞİTLİK

Antalyaspor ise, Alper Ulusoy’un yönettiği 6 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik elde etti. Akdeniz temsilcisi Tokatspor (2014), Trabzonspor (2016) ve Adanaspor (2017) maçlarını kazanırken, Kayserispor, Osmanlıspor (2016) ve Gençlerbirliği (2017) maçlarından beraberlikle ayrıldı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.