İki takımda sıkıntılı! Gaziantep'te önemli maç: "Gaziantep FK-Konyaspor"

İki takımda sıkıntılı! Gaziantep'te önemli maç: "Gaziantep FK-Konyaspor"
 Muhabir
Konyaspor Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında bugün Gaziantep FK’ya konuk olacak.

TÜMOSAN Konyaspor Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında bugün Gaziantep FK’ya konuk olacak. Kalyon Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Süleyman Özay ve Samet Çiçek olacak.

İKİ TAKIM DA SIKINTILI

Konyaspor ligde 21 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. 20 kez rakip fileleri havalandıran yeşil-beyazlılar kalesinde 33 gol gördü. Topladığı 20 puanla 18. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, zorlu maçı kazanarak düşme potasında çıkmanın hesaplarını yapıyor. Ligde 21 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 11 mağlubiyet yaşayan ev sahibi Gaziantep FK ise bu karşılaşmalarda 24 gol attı, kalesinde ise 32 gole engel olamadı. Topladığı 22 puanla 14. sırada bulunan kırmızı-siyahlılar da maçı kazanıp yenip alt sıralardan uzaklaşmanın planlarını yapıyor.

EKSİKLER

Konyaspor’da da sakatlıkları bulunan ve sakatlıktan çıkıp hazır olmayan Adil Demirbağ, Gökhan Töre, Muhammet Demir, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takımlarda bulunan Bruno Paz bugün forma giyemeyecek. Oğulcan Ülgün ve Soner Dikmen ise kart sınırında yer yer alıyor.

Ev sahibi Gaziantep FK'de ise Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takımlarda bulunan Bikel ve Gradel ile sarı kart cezalıları Maxim ve Dragus bu maçta forma giyemeyecek. Mustafa Eskihellaç, Ogün Özçiçek ve Jevtovic bu maçta sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek.

10. KARŞILAŞMA

İki Takım bugün 10. kez karşı karşıya gelecek. Anadolu Kartalı Güneydoğu temsilcisi ise toplamda 9 maçta karşı karşıya geldi. Bu maçların 3'ünü Konyaspor kazanırken 4'ünü Gaziantep FK kazandı. 2 karşılaşma ise beraberlik sonuçlandı. Ligin ilk devresinde Konya’da oynana maçı yeşil-beyazlılar 2-0 kazanmıştı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.