İl Tertip Komitesi belirlendi

İl Tertip Komitesi belirlendi
Konya Amatör Futbol Ligleri İl Tertip Komitesi belirlendi

Konya amatör futbol ligleri tertip komitesi belirlendi. Buna göre Konya Amatör Küme 2021-2022 Futbol Sezonu’nda il temsilcisi Tahir Taşyüz, yardımcıları İbrahim Karabacak ve Yakup Sezgin yönetiminde görev olacak taban birlikleri ve kulüp temsilcileri adına görev yapacak isimler belli oldu.

Futbol İl Tertip Komitesinde; Konya ASKF adına Süper Grup, 1.Amatör Küme’de Abdullah Kırık, altyapıda Necip Yılmaz, Konya İl Hakem Kurulu ve TFFHGD Konya şubesi adına Süper Grup, 1. Amatör Küme ve altyapıda Murat Kozan, TÜFAD Konya Şubesi adına Süper Grup ve 1.Amatör Küme’de Ömer Eser, altyapıda Hüseyin Kaymakçıoğlu görev yapacak.

Kulüpler adına da; Süper Grup’da Kamil Gölgeli, Ahmet Baloğlu ve Hüseyin Ekici. 1.Amatör Küme’de Doğan Cömert, Cavit Eren ve Ahmet Arslan, altyapıda da Hüseyin Ay, Süleyman Çoşkun ve Süleyman Yılmaz görev alacak. Ayrıca futbol il hakem kurulu ile koordinasyonluk görevini de Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Yakup Sezgin yerine getirecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.