İlaç şirketiyle ilgili rüşvet iddiaları

İlaç şirketiyle ilgili rüşvet iddiaları
Sağlık Bakanlığı:- "İddialar, bakanlığımız denetim elemanları marifetiyle büyük bir titizlik ve hassasiyetle incelenip soruşturulacaktır"- "İnceleme sonucunda herhangi bir suistimalin tespit edilmesi halinde gerekli idari ve adli işlemler derhal yapılacak

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanlığı, bir ilaç şirketiyle ilgili rüşvet iddialarının, denetim elemanları marifetiyle büyük titizlik ve hassasiyetle incelenip soruşturulacağını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, medyaya yansıyan "ilaç şirketinin Türkiye'de rüşvet yoluyla 85 milyon dolarlık avantaj sağladığı" şeklindeki iddiaların ihbar kabul edildiği belirtildi.

Konunun Sağlık Bakanlığının denetim elemanları marifetiyle büyük titizlik ve hassasiyetle incelenip soruşturulacağı vurgulanan açıklamada, inceleme sonucunda herhangi bir suistimalin tespit edilmesi halinde gerekli idari ve adli işlemlerin derhal yapılacağı kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.