İlçelere yatırım çıkarması

İlçelere yatırım çıkarması
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin başkanlığındaki heyet Konya’nın ilçelerindeki spor yatırımlarını inceliyor. Heyet, Hüyük’ten sonra Beyşehir, Derebucak, Seydişehir, Ahırlı, Bozkır ve Yalıhüyük’te incelemelerde bulundu

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin ve Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Konya İl Müdürü İsa Araba, Yatırım İnşaat Şube Müdürü Bilal Coşar ile birlikte Beyşehir’i ziyaret etti. Heyet, ilçede bulunan Spor Salonu, Futbol Sahası, Gençlik Merkezi, Yurtlar, Yüzme Havuzu, Gençlik ve İzcilik Tesisi, Huğlu Atış Poligonu ve Üzümlü Futbol Sahası hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Şahin, tesislerin ihtiyaçları ile tesislerde yapılan faaliyetler hakkında İlçe Müdüründen bilgi aldı. Son olarak Ak Parti Beyşehir İlçe Başkanlığına atanan, Recep Elkin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Şahin, buradan Derebucak İlçesine hareket etti.

DEREBUCAK’TA İNCELEMELER

Heyetin Derebucak ziyaretine Belediye Başkanı Ahmet Kısa’yı makamında ziyaret ederek başlayan heyet, Sentetik Futbol Sahası ile ilçeye yapılması planlanan Spor Salonu hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Kısa ilçeye yapılması planlanan Spor Salonu için destek istedi.

SEYDİŞEHİR ZİYARETİ

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, Yurt Hizmetleri Müdürü İsa Araba ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Harun Aydın ile birlikte Seydişehir’i ziyaret etti.  Heyet, Seydişehir Kaymakamı Sayın Aydın Erdoğan’ı makamında ziyaret ederek gençlik ve spor faaliyetleri ile ilçeye kazandırılacak yeni tesisler ve mevcut tesislerin ihtiyaçları konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretin ardından Seydişehir’de yer alan Spor Salonu, Yurt ve yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında denetim ve incelemelerde bulunan Heyet, tesislerin ihtiyaçları ile tesislerde yapılan faaliyetler hakkında İlçe Müdüründen bilgiler aldı.

AHIRLI, BOZKIR VE YALIHÜYÜK

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdurrahman Şahin, Yurt Hizmetleri Müdürü İsa Araba ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Harun Aydın ile birlikte Seydişehir’e gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Ahırlı, Bozkır ve Yalıhüyük ilçelerine de ziyaret gerçekleştirdi.

İlçe ziyaretleri kapsamında Bozkır Kaymakamı Oltan Bayraktar’ı, Bozkır Belediye Başkanı Sayın Sadettin Saygı’yı ve Ahırlı Belediye Başkanı Sayın İsa Akgül’ü makamlarında ziyaret ederek devam eden gençlik ve spor faaliyetleri ile hayata geçirilecek yeni projeler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

TÜM İLÇELERİMİZDEKİ GENÇLERİMİZE ULAŞIYORUZ

İlçelerimizde bulunan Gençlik Merkezi, Spor Sahaları ve Yurtları yerinde inceleyerek denetimlerde bulunan Şahin, “Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak tüm imkânlarımızla seferber olarak sadece merkez ilçelerimizde değil, tüm ilçelerimizdeki gençlerimize ulaşıyoruz. Gerek gençlik faaliyetlerimizle, gerek spor aktivitelerimizle, gerekse ülkemizin dört bir yanından gelerek öğrenim hayatlarına Konya’mızda devam eden öğrencilerimize yurtlarımızla hizmet etmenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle ilçelerimizdeki hizmetlerimizde vermiş oldukları katkı ve desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamlarımıza ve İlçe Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

manset-2.jpg

manset-1.jpg

manset-3.jpeg

manset-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.