Ilgın'da "Ortak Akıl Toplantısı''

Ilgın'da "Ortak Akıl Toplantısı''
Toplantıda Ilgın'nın projeleri, sorunları ve çözüm yolları görüşüldü

Ilgın'da yapılması planlanan projelerin, Ilgın'ın sorunlarının masaya yatırıldığı ve çözüm yollarının arandığı Ortak Akıl Platformu Ilgın Belediyesinin öncülüğünde Grant İpek Termal Otel'de düzenlenen yemekli toplantıda gerçekleştirildi.

Ilgın Belediye Başkanı H.İbrahim Oral öncülüğünde ilk kez düzenlenen toplantıya eski Türk-Sat Genel Müdürü Osman Dur, Yargıtay üyesi Abdi Cengiz, Necmettin Erbakan Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hakan Sarı, CHP İlçe Başkanı Tahir Dilek, MHP Belediye Meclis üyeleri, sanayiciler, esnaf, AK Parti ilçe kadın kolları yöneticileri, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri ile oda başkanları katıldı.

  Platformun yürütme kurulu başkanlığı görevini yapan Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Sarı, yaptığı açılış konuşmasında ilk toplantısı gerçekleştirilen platform toplantısında istenilen düzeye katılım olduğunu belirterek, "Ilgın için ortaya konan her türlü plan ve projeyi hiçbir ön yargıyla kapılmadan destek olan, platforma can suyu veren herkesi Ilgın her zaman şükranla anacaktır" dedi. 

Ortak akıl toplantısında söz alan Ilgın Belediye Başkanı H.İbrahim Oral, ilçede yapılan yapımı devam eden yatırımlar ve projeler hakkında katılımcılara genel, görsel bir brifing sundu.

Ortak akıl toplantısında katılımcılara hitap eden  Ilgın Belediye Başkanı H.İbrahim Oral şunları kaydetti: 

“İlk defa düzenlediğimiz böyle bir organizasyonda bizleri Ilgın’ımızı yalnız bırakmayan  toplantıya katılan, mazeretinden dolayı katılamayan değerli Ilgın’lı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum, gördük ki Ilgın için herkes hiçbir amaç, çıkar ve siyaset gütmeden el ele gönül gönüle vermeye birlik olmaya ,beraber yürümeye hazır ,bizde siyasi irade olarak ilçemizin gelişmesi kalkınması için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmak adına her zaman hazırız. İnşallah böyle toplantılarda yeniden bir araya gelerek ilçemiz için hayırlı hizmetler yapmaya çalışacağız."

Genel brifingin ardından, ortak akıl toplantısının ilk turunda söz alan katılımcılar; Ilgın İçin düşüncelerini yapılması ve  atılması gereken adımları belirtti, fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.