İlhan Cihaner, CHP Genel Başkanlığına aday

İlhan Cihaner, CHP Genel Başkanlığına aday
CHP eski İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, kurultayda aday olacağını açıkladı

28 Mayıs'taki yenilgi sonrası işlerin karıştığı, büyük bir iş kavganın yaşandığı ve kurultay tartışmalarının devam ettiği CHP'de eski İstanbul Milletvekili İlhan Cihaner, kurultayda aday olacağını açıkladı. CHP içindeki "Gelecek İçin Biz" grubunun lideri, eski İstanbul Milletvekili Cihaner, bu hafta sonu gerçekleştireceği geniş katılımlı toplantıda adaylığını ilan edeceğini söyledi.

ADAY OLACAK

Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan Cihaner, şu açıklamalarda bulundu: "Üç temel değişim sağlanmazsa genel başkan gitse de gitmese de yerel seçimlerde hezimet kaçınılmaz olur. CHP politikasını doğru şekilde ortaya koyarsa daha yaşanabilir bir Türkiye, daha yaşanabilir bir dünyaya katkı sunabilir. Şu anda LGBTİ haklarıyla ilgili İnsan hakkı savunusu bile yapamıyoruz. Merdan Yanardağ birilerinin hoşuna gitmeyen sözleri nedeniyle tutuklandı. Orada refleks çok geç verildi."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.