İlhan Palut: Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz

İlhan Palut: Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalmayı ve Avrupa'da başarılı olmak istediklerini söyledi.

Gelecek sezon Avrupa arenasında 3. kez boy gösterecek Konyaspor'da Teknik Direktör İlhan Palut, UEFA Konferans Ligi'nde gruplara kalmayı ve Avrupa'da başarılı olmak istediklerini söyledi.

Gruplar kalabilmek için 3 ön eleme oynayacaklarına dikkat çeken İlhan Palut, "Biz gelecek sezon için artık Avrupa Kupaları'na katıldık, bunun tadını çıkaralım... gibi bir rüyaya dalmak istemiyoruz. Futbolda bir şeyin tadını çıkarmak için başarabilmek gerekir. 3 eleme turu oynayacağız. Konferans Ligi'ne katılmak istiyoruz. Tabii ki 3 tane ön eleme oynayacağız. Burada kurada da daha denk takımların çıkması bizim için avantaj olacaktır. Trabzonspor'a bir anda Roma çıktı. Trabzonspor gibi bir takım için işler başında zorlaştı. Gruplara kalmak istiyoruz elbette ama dediğim gibi, Avrupa kupalarına katılınca ligi bırakmak gibi bir düşüncemiz yok. Avrupa'da oynayan takımların bir anda Avrupa büyüsüne kapılıp ligdeki savrulmalarına çokça şahit olduk. Biz ligde de Avrupa'da da en iyisini yapmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.